اگر ميخواهيد ساده ترين روشهاي آهار دار كردن پارچه هاي گوناگون را بدانيد اين مطلب را بخوانيد!

اگر ميخواهيد ساده ترين روشهاي آهار دار كردن پارچه هاي گوناگون را بدانيد اين مطلب را بخوانيد!

پارچه هايي از قبيل (تورووال، روميزي ، سفره ، سرودست ويقه هاي تزئيني زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتين  آهار زده مي‌شوند.

 طرزتهيه نشاسته پخته:

15 تا 16 گرم نشاسته در هر ليتر آب به نسبت آهار زدن مصرف مي‌شود.

آهار زدن پارچه هاي ضخيم:

از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در يکليتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نيم گرم و به علاوه 4 گرم پارافين براي براق شدن آن استفاده مي‌کنيم.

آهار زدن پارچه هاي رنگين:

با استفاده از آب صمغ.

آهار زدن پارچه هاي لطيف:

با استفاده از آب بر نج.

آهار زدن پيش بند بچه يا تور هاي روميزي:

با استفاده از يک استکان نشاسته با کمي آب سرد.

آهازر زدن متقال بالش:

يک قاشق غذا خوري نشاسته با دو ليترآب.

طرز استفاده از ژلاتين براي آهار زدن:

با استفاده از يک عدد ژلاتين با دو ليتر آب جوش.

آهارزدن پارچه هاي نخي:

با استفاده ازنشاسته ميتوان پارچه هاي نخي را آهار زد



                        
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه